Ostchips

ostchips lchf
Hej alla. Äntligen kommer här mitt tips om ostchips 😀 I helgen gjorde jag två stora grytor med gulaschsoppa som vi åt till middag, det räckte även till några matlådor. Bra att laga mycket mat när man ändå håller på.

Till soppa är det ju gott med bröd men när brödet är slut och tiden inte finns till att baka så brukar jag göra ostchips. Det är superenkelt att göra ostchips och verkligen gott till köttfärssoppa så det tycker jag att ni ska testa. Beskrivningen kommer här:

soppa köttfärs

OSTCHIPS 

Testa även mitt läsarrecept på OSTGIFFLAR

 

Beskrivning

  1. Lägg en liten hög med riven ost på en ugnsplåt (använd en ost som ni har hemma, jag använde goudaost)
  2. Låt osten smälta mitt i ugnen 225° tills ostchipsen har fått lite färg i kanterna. Ca 5 min.
  3. Låt stelna på plåten. Servera sedan till tex. soppa

 

Nedan ser ni beskrivande bilder

ostchips

lchf

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..