ANNONS

3 glömda rabarberrecept

/

rabarberrecept
Hej, vad kul att ses ♥ Idag var jag och Oscar ute i kökslandet och kollade till våra rabarber och nu växer de så det knakar kan jag lova. Jag tycker så mycket om rabarber 😀 Jag tror att jag ska hitta på något nytt rabarberrecept till helgen, det är så roligt att klura ut nya recept eller att testa något som jag blivit tipsad om av er. Jag får ofta tips från mina läsare och jag tar gärna emot fler, maila mig gärna. Mail: madame-edith@live.se

Sist när jag tipsade om recept med rabarber KLICKA HÄR så missade jag 3 goda rabarberrecept så nu har jag lagt in dem i detta inlägget i stället. Längst ner under bilden hittar ni dem.

rabarber

Här hittar ni länkarna, stort lycka till med det ni testar att baka ♥ Och ni som lämnat kommentarer, jag svara på dem så fort jag kan under dagen. Nu ska jag steka pannkakor till barnen som kommer hem från skolan.

3 rabarberrecept

Jag önskar er alla en fin och solig dag!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00