ANNONS

Ett hej när Oscar vilar

/

rosa kofta
Hej vänner. Oscar vilar och snart kommer barnen hem från skolan. I helgen var jag, Fanny och Tilde i Jönköping för att köpa kläder till skolavslutningen och kläder till andra festligheter som också kommer snart.

Det är mycket firande framöver. Födelsedagskalas, konfirmation och skolavslutningar. Och så ska Fredrik snart åka iväg för att cykla två cykellopp. Sommen runt och Vätternrundan. Ett besök på Astrid Lindgrens Värld tänkte vi hinna med om ett par veckor också tillsammans med min syster och hennes familj.

Nu kikar solen fram här så när Oscar vaknar ska vi gå ut en sväng. Det är grönt och fint överallt nu, så vackert.

Stor kram ♥

Nedan finns länkar till två firanden

Fannys konfirmation

Tilde slutar 9:an

(vill ni även se Tildes fina supéklänning – Klicka här)

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00