Ett hej när Oscar vilar

rosa kofta
Ett eftermiddagshej från mig. Oscar vilar och snart kommer barnen hem från skolan. I helgen var jag, Fanny och Tilde i Jönköping för att köpa kläder till skolavslutningen och kläder till andra festligheter som också kommer snart. Det är mycket firande framöver. Födelsedagskalas, konfirmation och skolavslutningar. Och så ska Fredrik inom kort åka iväg för att cykla två cykellopp. Sommen runt och Vätternrundan. Ett besök på Astrid Lindgrens Värld tänkte vi hinna med om ett par veckor också tilsammans med min syster och hennes familj.

Nu kikar solen fram här så när Oscar vaknat ska vi gå ut en sväng. Nu njuter jag verkligen, vilken natur vi har. Grönt och fint överallt, så vackert. Jag önskar er en fin dag ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..