Vem är jag?

tjocktlångthår
Ja vem är jag egentligen som skriver här på Madame Edith… ?Madame Edith är bloggens namn, ett påhittat namn som flög in i mitt huvud för många år sedan. När jag kom på Madame Edith skrev jag ner det för att kunna ha användning av det någon gång i framtiden. Till vad visste jag inte då.

Jag heter Madeleine, jag har 6 barn i åldrarna 2-20 år. Själv är jag 42 år och i december fyller jag 43. När jag var liten var jag blyg och tyckte inte om stora grupper. Idag tycker jag inte heller om stora grupper men är inte blyg. Jag står hellre framför en grupp och pratar inför gruppen än att prata med gruppen. Mingla är inget för mig. Däremot djupa samtal med en eller några vänner tycker jag mycket om. Jag önskar att jag skulle hinna med det mycket oftare.

När jag rensade hittade jag några gamla bilder i en låda. Jag vet inte hur gammal jag är på bilden men så här såg jag ut som barn i alla fall.

madeleine skolfoto

Jag tycker att det är ganska trevligt att bli äldre. Inte att få grå hårstrån och rynkor men jag är så säker i mig själv nu. Jag kan leva livet precis som jag själv vill, jag säger vad jag tycker och jag gör sådant som jag tycker känns rätt för mig. Vad andra gör är intressant, det kan inspirera mig men det är inte svaret på hur mitt liv ska se ut.

Jag gillar att sätta upp mål. Hittar jag inte rätt väg från början så testar jag en ny väg. Någon väg kommer att ta mig till mitt mål. Den inställningen har jag i allt jag tar mig för. Jag värderar tid och frihet mycket högre än pengar. Vill jag köpa något eller uppleva något så gör jag det men jag låter det ta tid tills möjligheten finns.

Att laga mat och baka har jag gjort sedan jag var i den åldern på bilden ovan. Ibland mer och ibland mindre. Ibland har det varit roligt och ibland har jag gjort det bara för att jag varit sugen på något gott till fikat. Ju fler barn jag fått desto fler timmar har det blivit i köket. Bröd är det jag bakar mest, jag tycker att det är rogivande och faktiskt väldigt enkelt att baka bröd. Och så luktar det ju så gott 😛

Ja det var lite om mig så här på onsdagskvällen, tryck på ♥ här under om ni vill att jag skriver fler inlägg likt detta framöver. Ni är helt anonyma. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..