ANNONS

18 recept med vitlök

/

pressa vitlök (1)

Hej! Hoppas att allt är bra med er.

Här regnar det idag så jag ska snart ut och gödsla våra buskar i trädgården. Hönsgödsel och regn är en bra kombination. Flytta en snöbollsbuske ska jag göra också så att den får lite fart på ett nytt ställe. Där den står nu växer den knappt någonting så jag tänker att den behöver få en annan plats att växa på.

Idag vill jag tipsa er om 18 recept som innehåller vitlök 😀 Jag älskar vitlök och pressar ofta ner några vitlöksklyftor i maten. Oftast pressar jag vitlöken med skalet på, jag lägger i en oskalad vitlöksklyfta i vitlökspressen och trycker till. Skalet fastnar då i själva pressen och är lätt att plocka bort. Det är ett litet knep som förenklar och det gillar jag. Här kommer mina vitlökstips.

18 recept med vitlök

 1. Pasta med bacon och champinjoner
 2. Storbiff med vitlök
 3. Stekt lax med vitlökssås
 4. Köttbullar med vitlök och vitost
 5. Vitlökskassler med ananas
 6. Flämtande uttern
 7. Kyckling i vitlökssås
 8. Lax i krämig vitlökssås
 9. Cowboysoppa
 10. Kycklinggryta med curry och kokosmjölk
 11. Potatis och köttfärsgratäng
 12. Köttfärsbiffar i gräddsås
 13. Världens godaste kycklingrätt
 14. Lasagne
 15. Ett topprecept med kassler
 16. Pizzabullar med bacon
 17. Räkpasta
 18. Köttfärsgratäng med pasta

Lycka till med de recept som ni provar ♥

2
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00