ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tildes supéklänning

/

Gokväll med en bild på våran fina Tilde som är på 9:ornas supémiddag ikväll. Nu är det vårt andra barn, av 6 stycken, som slutar 9:an. Tänk när det är lille Oscars tur, det är ju många år dit men tiden går verkligen fort.

En rosa fin klänning hade Tilde på sig, bråttom hade hon när hon skulle iväg så jag fick snabbt knäppa av några bilder. Oscar ville också vara med på bild. Ödmjuk, omtänksam och en kreativ tjej med öga för detaljer så kan man beskriva Tilde. Vi har en till kreativ tjej i familjen. Wilma, hon är vår äldsta dotter och hon tog studenten förra året. Nu studerar hon grafisk design.

Bilder från Wilmas student finns HÄR och HÄR

Kika gärna på dem ♥

Och bilder från Wilmas bal finns HÄR.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00