ANNONS

Konfirmation och ALV

/

kyrka
Gokväll med en uppdatering. Idag har vi varit på konfirmation i en fullsatt kyrka. Det var vår yngsta tjej Fanny och hennes kompisar som konfirmerades idag, det var så mycket folk i kyrkan så bänkarna räckte inte till. Stolar fick ställas ut längst bak. Konfirmanderna delades upp i två grupper, en grupp konfirmerades på förmiddagen och en på eftermiddagen. Totalt var det ca 50 konfirmander. Så fina var de allihop och allt gick så bra.

Strax efter jag tog denna bilden kom regnet, vi fortsatte firandet hemma med smörgåstårta och presentöppning. Till kaffet serverade vi jordgubbstårta. Allt hade vi köpt från våra lokala handlare, det kändes smidigt att plocka fram när gästerna och vi kom hem samtidigt. Ingen stress, bara trevligt.

konfirmation

komfirmander
Hittar ni Fanny på bilden? Ja, det stämmer nr. 4 från höger.

vimmerby
Ja så har vi hunnit med ett besök på Astrid Lindgrens Värld (ALV) också som jag berättade. Här tittar vi på Emil i Lönneberga.

karlsson på taket
Och så hälsade vi på hos Karlsson på taket och Lillebror.

astrid lindgrens värld
Oscar drack mycket vatten. Det var väldigt varmt den dagen så mellan föreställningarna försökte vi hålla oss i skuggan och sprutade vatten på varandra med en blomspruta som mormor tagit med sig. Barnens mormor och morfar följde med på vår utflykt till Vimmerby och min syster och hennes pojk Elton.
pippi
En härlig dag fick vi och vi hoppas på att kunna åka dit snart igen. Nu är jag trött så nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen. Vi ses snart igen.

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00