ANNONS

Tilde slutar 9:an

/

skolavslutning fågelforsskolan
Gokväll! Idag har vi haft ännu en riktigt bra dag. Det har varit så mycket firande den senaste tiden för oss, stor familj innebär ju så klart att det finns mycket att fira. Födelsedagar, avslutningar, konfirmationer och skolavslutningar.

Idag var det Tildes 9:an avslutning som var den stora höjdpunkten. Rektorn höll ett fint tal, två elever sjöng en vacker sång och det spelades sommarlåtar ur högtalarna. Flaggor var utplacerade på båda sidorna av den lilla scenen som stod i mitten av sporthallen där skolavslutningen hölls.

skolavslutning

nians avslutning
Här får eleverna sina betyg. Det var känslosamt för både lärare, föräldrar och elever. Det kom många tårar under avslutningen.

På bilden får Tilde sitt betyg av Anders, han har varit hennes mentor och lärare i engelska och idrott. Bakom Anders ser ni Anna. Hon har varit Tildes mentor och syslöjdslärare. Jag känner mig glad över att Tilde har haft så bra lärare under sin högstadietid och för att hon har gått i en bra klass. Det betyder mycket.

avslutning skolan

skrinda
Utanför sporthallen väntade 3 traktorer med skrindor. En traktor för varje klass. Skrindorna var dekorerade med björkar och ballonger och på sidorna satt lappar med små texter som var skrivna om varje elev.

Efter skrindåkandet fortsatte firandet hemma hos oss med närmsta släkten. Ett par timmar senare åkte Tilde iväg med klassen till Liseberg. Där är hon nu. Hoppas att hon har det kul och att solen skiner på henne precis som den gör på oss ikväll 😀

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00