ANNONS
Integritet på Tailsweep

Glad midsommar

/

Hej med största midsommarkramen från mig, Ludwig och Tilde. Vi säger Glad midsommar till er alla och hoppas att ni mår bra ♥ Här har det precis börjat regna lite. Vi håller på att förbereda för en utflykt som vi ska åka på imorgon. En midsommarutflykt som har blivit en tradition för oss. Min syster och hennes familj ska också följa med. Det ska bli så roligt.

Nu känner jag verkligen att lugnet har kommit till oss. Sommarlovet är här och almanackan är i stort sett tom. Jag älskar det. Jag känner mig inte mer viktig för att min almanacka är fullbokad, jag känner mig väldigt ofri då och det är en obehaglig känsla. Nu är den tom och nu är det behagligt 😀

Ikväll ska vi grilla korv, om vädret tillåter det. Sedan blir det film. Något läskigt tänkte vi se, det är svårt att hitta något som är lagom läskigt och som passar alla åldrar. När jag kollar med mina tonårstjejer tittar vi ofta på skräck. Idag när de mindre barnen är med får det bli något läskigt anpassat för barn. Tipsa mig gärna! Vi har Netflix och C More.

Nu ska vi fortsätta förberedelserna inför imorgon. Vi ses snart igen. Nu finns bilder från midsommarutflykten HÄR

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00