ANNONS
Integritet på Tailsweep

Liseberg

/

Hej alla! Vår 

midsommarutflykt

 gick till Göteborg och Liseberg 😀 Någon dag under midsommarhelgen brukar vi åka dit. Varje år. Barnen tycker att det är så roligt och det finns ju något för alla åldrar, till och med för oss vuxna. Jag åker inte så mycket men jag älskar att gå runt och titta på den fina miljön. Alla växter och fina hus som finns i nöjesparken.

Här ser ni Gothia Towers i bakgrunden. Det ligger nära Liseberg så det är ett tips för er som vill sova på hotell under er vistelse i Göteborg.

De stora barnen gick själva inne på Liseberg. Jag och Fredrik gick tillsammans med de yngre, Ludwig och Oscar. Här står vi vid Farfars bilar och väntar på Ludwig som åker karusell.

Ludwig sitter i hissningen och väntar på att den ska sätta igång. Rakt upp i luften åker den. En kul karusell tycker han. Han tyckte även att Slänggungan, FlumRide, Lisebergsbanan och Skepp o Skoj var roliga.

Det var väldigt mycket folk på Liseberg denna dagen och det får man helt enkelt räkna med under midsommarhelgen. På midsommarafton är det mest men midsommardagen är också mycket folk. Ca 40 min kötid och ibland ännu längre till de stora åkattraktionerna mitt på dagen. På kvällen är det lugnare.

Mitt tips är att boka åkpass genom Lisebergs hemsida för då kan man boka 4 expressbiljetter. Med expressbiljetter får man gå in i en annan ingång till de attraktioner man valt och där är det oftast inte någon kö alls. Toppen tycker jag, så passa på att utnyttja det. Det kostar inget extra.

Här är vi framme vid Skepp o Skoj. Ludwig och Fredrik ska åka båt tillsammans. Efter det får Ludwig ett båtkörkort med sitt namn och en porträttbild. Det är alltid roligt att se hur körkortet blir. Barnen tar kortet själva eller med hjälp av en förälder.

Ja det var lite bilder från vår resa till Liseberg 2019. Roligt och trevligt hade vi, fint väder och mycket folk, som väntat. Barnen var glada och somnade gott i bilen på vägen hem. En bra midsommardag. Hoppas att ni också har haft det fint i midsommar ♥

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00