ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fler bilder från Mallorca

/
havet alcudia

Hej Sverige! Nu är vi hemma igen och jag har gått igenom lite bilder som jag tog sista dagen under vår resa till Mallorca (igår) Då drog det in stora moln och blåste ganska mycket, till och med så att parasollen blåste omkull vid poolen på vårt hotell men det var varmt och skönt.

havet mallis

På kvällen skulle bussen ta oss till flygplatsen runt åttatiden så vi passade på att gå i affärer och gå ner till havet medan vi väntade.

havet

Vi hade all inclusive så den mesta tiden tillbringade vi på hotellet och runt poolen. Och så åt vi varje dag i restaurangen och vid poolbarerna, det är ju väldigt smidigt med all inclusive när man reser med barn men man blir låst till hotellet så det var roligt att göra något annat denna dagen.

mallorca havet

På stranden vid havet fanns det gott om solstolar med fina parasoll.

att göra alcudia

Många solade fast det var molnigt och blåste. Vi passade på att köpa glass och titta på havet, sedan gick vi vidare till affärerna som låg alldeles bredvid stranden.

alcudiahavmallorca
bilarmallorca

Som på de flesta tursitorter fanns det massor med butiker fyllda med krimskrams, kul att kolla på men jag hittar sällan något att köpa i den typen av affärer. Spar var bästa affären tyckte jag, kul att kika runt i mataffärer i andra länder. Vi köpte med oss lite gott till flygresan hem.

alcudia
mataffär mallorca
alcudia mallorca
shopping mallorca

Här har vi tre trötta killar som väntar på transferbussen. Några sista glas juice drack de innan vi skulle åka och Melwin hann ladda sin telefon.

mallis allinclusive
allinclusive resa

Idag gick barnen trötta till sin första skoldag efter sommarlovet. Där vi bor så började skolan idag, jag har förstått att det är lite olika i landet när skolan börjar efter lovet.

Som tur var så höll skolan bara på ett par timmar idag, med sig hem hade de väldigt många papper som ska läsas igenom och skrivas under så det ska jag ägna resten av kvällen åt. Ha det gott!

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00