ANNONS

Nougatsås

/

nougatsås

VÄRLDENS GODASTE NOUGATSÅS

Ett topprecept på glassås överflyttat från min första blogg

Testa även att göra GLASSÅS MED KICK

Recept

  • 2 st dubbelnougat 43 g/st (BILD)
  • 100 g mjölkchoklad
  • 2,5 dl vispgrädde

Gör så här:

  1. Dela nougat och mjölkchoklad i bitar.
  2. Värm vispgrädden het i en kastrull. Drag kastrullen åt sidan. Rör ner nougat och choklad.
  3. Rör nougatsåsen helt slät. Låt svalna lite. Ställ i frysen tills glassåsen tjocknat (ca 1 timme) Eller ställ den i kylen, det tar lite längre tid.

Servera nougatsås till din favoritglass eller till tex. en god DAIMGLASSTÅRTA 😛

Om ni gillar mina recept – Följ mig även i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00