ANNONS
Integritet på Tailsweep

Wilma och Oscar

/
influencer

Här har vi dem. Födelsedagsbarnen Wilma och Oscar och brorsan Ludwig ♥ Wilma har fyllt 20 år och Oscar 2 år, på exakt samma dag. Äldsta och yngsta barnen i vår stora barnaskara. Wilma studerar till grafisk formgivare och just nu är hon ute på LIA (lärande i arbete) och bor hemma lite då och då. Under studietiden bor hon i en studentlägenhet i värmland. Långt hemifrån. Vi bor i småland.

utklädningskläder

Oscar hänger ju mest med mig här hemma som ni vet. Han är vad jag brukar kalla det, ett hemmabarn och jag är en hemmaförälder 😀 Jag tycker att det är viktigt att ge barnen trygghet under uppväxten och mitt sätt att ge barnen trygghet är att vara hemma. Samtidigt driver jag eget företag, det går jättebra för mig att kombinera föräldraliv och företagande så länge jag kan jobba med flexibla tider. Jag arbetar gärna både kvällar och helger eller när som helst när tiden finns.

barnfamilj

En riktig liten buse är han, vår lille Oscar. Här sitter han i Ludwigs knä med en tallrik i famnen. Den plockade han ner från vägghyllan precis när jag skulle ta en bild på födelsedagbarnen.

Nu ska jag köra Fanny till sin moppekurs, hon håller på att ta mopedkörkort och idag har hon teorilektion. Hejsvejs!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00