ANNONS

3 tips

/
mjuk pepparkaka recept (2)

Hej! Jag tipsade på Instagram om min mjuka pepparkaka och det var så många som blev sugna på att baka den 😀 Det kändes så roligt, några skickade till och med bilder till mig efter de bakat. Om ni missade mitt inlägg på Instagram kan ni följa länken här nedan så kommer ni till receptet på

mjuk pepparkaka

KLICKA HÄR så kommer ni till receptet ♥

Om ni ännu inte följer mig så kan ni gå in på Instagram och söka efter användarnamnet madameedithblogg så hittar ni mig. Det är jätteroligt om ni vill följa mig. Ni är alla så välkomna.

vitkålssallad godaste

Nu kan man hitta vitkål till bra pris i många mataffärer. Som ni vet så älskar jag vitkål och särskilt älskar jag

vitkålssallad

😀 Jag har ju tidigare tipsat er om hur man kan göra en riktigt snabb variant av vitkålssallad som dessutom är den allra godaste tycker jag. Har ni missat tipset så 

KLICKA HÄR

västerbottens paj

Idag har jag gjort en

västerbottenspaj

som jag ska dela upp i portionsbitar och frysa in. Det är så lyxigt att ha en bit västerbottenspaj i frysen som man kan plocka fram när man blir sugen. Jag kan äta det när som helst, till frukost, mellanmål eller middag. Det är alltid lika gott.

Jag passade på att fota pajen också för att tipsa er. Länk till receptet HÄR.

Nu ska jag plugga glosor med Melwin, han går i 5:an och har 21 st engelska glosor att lära sig varje vecka. Vi tar några varje dag, det är det enklaste sättet att lära sig på.

Ha det gott och fortsatt trevlig kväll!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00