ANNONS

Favoritbullar

/

bullar pärlsocker
Hej! Denna veckan känns extra trevlig för det är ju kanelbullens dag imorgon. Det ska så klart firas. Jag har längtat hela veckan och idag bakade jag lite bullar som vi ska fika imorgon. Jag bakade mina favoritbullar som ni ser nedan, de innehåller inte kanel så kanske har jag fuskat lite när jag valde dessa bullar att fira med men de är så galet goda, godaste av dem alla 😛 RECEPT HÄR

Vill ni baka kanelbullar istället så vill jag tipsa er om mina goda SNURRBULLAR Lite pilliga att baka men de blir så fina ♥

favoritbullar
Är ni sugna på att baka eller laga något annat med kanel så kika på kanelmammans tips. Soppan är en stor favorit. Missa inte!

Nu ska jag gå till Oscar, han sitter nöjd och glad och ritar med en krita i sina böcker, den lille busen. Han ska få ett ritblock av mig istället hoppas att han tycker att det är lika roligt.

Ha en fin dag, vi ses snart igen.

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00