Inlägget innehåller annonslänkar

15 maträtter till tallriken

Tallriken kommer från Cervera. Ni hittar denHÄR

Hej alla mina vänner.

Idag skiner solen så härligt hos oss och det är marknad i vårt lilla samhälle, Fredrik och barnen har gått dit en sväng och jag passar på att sortera här inne bland mina recept medan de är iväg.

Jag renskriver, förbättrar och kollar så att allt ligger i rätt kategorier. Vad vill ni lägga på tallriken idag? Jag tänkte passa på att lägga upp lite tips till er nu när jag är här inne och klickar runt. 15 olika maträtterhar jag samlat ihop. Hoppas att ni vill testa dem allihop, det vore roligt. Här kommer mina tips 😀

15 maträtter

 1. Köttbullar i champinjonsås
 2. Kålpudding i stekpanna
 3. Porterstek (min mammas recept)
 4. Panerad ost och skinkfylld kycklingfilé
 5. Kokt torsk med äggsås
 6. Kasslergratäng på 3 minuter
 7. Tacopaj
 8. Lax och potatisgratäng
 9. Potatis och köttfärsgratäng
 10. Tonfisk i currysås
 11. Flämtande uttern (kycklingrätt)
 12. Kassler med persiljsås och vitost
 13. Stekt lax med vitlökssås
 14. Bacon och broccolipaj
 15. Köttfärsfyllda skinkrullader
0
16

Men mamma!

Mamma! Varför tipsar du bara om DINA favoritbullar och inte mina? De är ju godast ju! Självklart ska jag tipsa om dina bullar också Ludwig ♥ Godaste bullarna i världen att jag glömde att länka till dem igår. Då gör jag det idag. Fin kanelbullens dag till er alla från mig och Ludwig.

Klicka på rosa texten nedan så kommer ni till receptet på Ludwigs bullar.

BULLAR MED MANDELMASSA – Så galet goda!

0
11

Favoritbullar

Hej vänner ♥ Denna veckan känns extra trevlig för det är ju kanelbullens dag imorgon. Det ska så klart firas. Jag har längtat hela veckan och idag bakade jag lite bullar som vi ska fika imorgon.

Jag bakade mina favoritbullarsom ni ser nedan, de innehåller inte kanel så kanske har jag fuskat lite när jag valde dessa bullar att fira med men de är så galet goda, godaste av dem alla 😛 Recept här.

Vill ni baka kanelbullar istället så vill jag tipsa er om mina goda SNURRBULLAR

De är lite pilliga att baka men blir så fina ♥

Nu ska jag gå till Oscar, han sitter nöjd och glad och ritar med en krita i sina böcker. Han ska få ett ritblock av mig istället hoppas att han tycker att det är lika roligt. Ha en fin dag, vi ses snart igen.

0
8