15 maträtter till tallriken

fina tallrikar

Hej vänner! Idag skiner solen så härligt hos oss och det är marknad i vårt lilla samhälle, Fredrik och barnen har gått dit en sväng och jag passar på att sortera här inne bland mina recept medan de är iväg. Jag renskriver, förbättrar och kollar så att allt ligger i rätt kategorier.

Vad vill ni lägga på tallriken idag? Jag tänkte passa på att lägga upp lite tips till er nu när jag är här inne och klickar runt. 15 olika maträtter har jag samlat ihop. Hoppas att ni vill testa dem allihop, det vore roligt. Här kommer mina tips 😀

 

15 maträtter – klicka på de rosa länkarna

 1. Köttbullar i champinjonsås
 2. Kålpudding i stekpanna
 3. Porterstek (min mammas recept)
 4. Panerad ost och skinkfylld kycklingfilé
 5. Kokt torsk med äggsås
 6. Kasslergratäng på 3 minuter
 7. Tacopaj
 8. Lax och potatisgratäng
 9. Potatis och köttfärsgratäng
 10. Tonfisk i currysås
 11. Flämtande uttern (kycklingrätt)
 12. Kassler med persiljsås och vitost
 13. Stekt lax med vitlökssås
 14. Bacon och broccolipaj
 15. Köttfärsfyllda skinkrullader

 

Vill ni servera dessert med VANILJVISP till KLICKA HÄR för olika tips. Stor kram från mig!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..