ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vattna med potatisvatten

/

Hej! Jag har börjat använda mig av ett tips som jag tipsade er om för flera år sedan. Jag har ju bloggat lääänge nu, jag vet inte exakt hur länge men 8-9 år är det i alla fall.

På bilden är det Ludwig som håller i vattenkannan.

Tipset jag bloggade om då var att vattna med potatisvatten och det gjorde jag flitigt under den perioden. Mina växter var så fina då. Nu har jag börjat göra det igen och hoppas på lika goda resultat.

Att vattna med potatisvatten och använda det som gödning till blommor och växter är ett husmorstips som är väldigt enkelt. När ni har kokat potatis så sparar ni vattnet som potatisen kokat i. Det ska inte ha varit något salt i vattnet. Potatisvattnet behöver sedan svalna och allra bäst blir det om man späder ut det med lite vatten också så det inte blir tjockt och grynigt. Därefter vattnar man som vanligt och växterna blir lite gladare.

Det var ett söndagstips som jag hoppas att ni vill testa. Kram!

LÄS HÄR om ni vill kalka av kaffebryggaren

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00