ANNONS

Baka Fredriks bullar

/
fredriks bullar

Hej efter en helg med väääldigt många bullar. Så här mycket har vi aldrig firat kanelbullens dag förut, brak-bulle-helg blev det. Tur att vi är många i familjen 😛 Jag bakade mina favoritbullar i torsdags som vi fikade i fredags.

På lördagen tyckte Fredrik att vi hade firat för lite så då bakade han sina favoritbullar med vaniljfyllning och så fikade vi det på lördagen. Och ingen blev ju ledsen över det kan jag lova, vaniljbullar är galet gott, särskilt när Fredrik bakar dem, han lyckas alltid med bullbaket.

Nu när jag sitter och skriver här så kommer jag på att det var länge sedan jag tipsade om philadelphiabullar har ni testat att baka det? De är ju också fantastiskt goda och mer lättbakade bullar än dem finns inte. RECEPT HÄR

godaste bullarna

Recept på Fredriks bullar med vanilj hittar ni i länken nedan.

Ha det gott!

Recept FREDRIKS SUPERGODA BULLAR ♥ ♥ ♥

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00