Baka Fredriks bullar

fredriks bullar
Hej efter en helg med väääldigt många bullar. Så här mycket har vi aldrig firat kanelbullens dag förut, brak-bulle-helg blev det. Tur att vi är många i familjen 😛

Jag bakade mina favoritbullar i torsdags som vi fikade i fredags. På lördagen tyckte Fredrik att vi hade firat för lite så då bakade han sina favoritbullar med vaniljfyllning och så fikade vi det på lördagen. Och ingen blev ju ledsen över det kan jag lova, vaniljbullar är galet gott, särskilt när Fredrik bakar dem, han lyckas alltid med bullbaket.

Nu när jag sitter och skriver här så kommer jag på att det var länge sedan jag tipsade om philadelphiabullar har ni testat att baka det? De är ju också fantastiskt goda och mer lättbakade bullar än dem finns inte. RECEPT HÄR

godaste bullarna
Recept på Fredriks bullar med vanilj hittar ni i länken nedan. Rosa text är alltid en länk, det gäller överallt i hela bloggen. Ha det gott!

Recept : FREDRIKS SUPERGODA BULLAR ♥ ♥ ♥

 

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..