ANNONS

Frysa råa köttfärsbiffar

/
frysa råa köttfärsbiffar

Hej vänner ♥ Här kommer ett tips som jag vet att flera av er har testat innan eftersom jag bloggade om detta i min första blogg. På den tiden hade jag bra koll på statistiken och visste precis hur varje blogginlägg togs emot.

Det är nog ganska typiskt när man kommer igång och ska börja blogga att man fastnar lite i att kolla statistik, det är ju så spännande när allt är nytt.

Ni är några fler som läser min blogg nu, ganska många fler till och med, så jag tänker att jag lyfter fram det här tipset igen så ingen missar det. Råa köttfärsbiffar går att frysa 😀 Det är det som mitt tips handlar om.

Gör så här

  1. Gör en sats köttfärssmet ni kan tex. använda receptet i GODASTE KÖTTBULLARNA. Rosa text betyder ju länk, så klick på den.
  2. Forma sedan köttfärssmeten till biffar och lägg dem på en ugnsplåt eller en skärbräda. Ni kan klä med bakplåtspapper om ni vill. Använder ni ugnsplåt så tänk på att den måste få plats i frysen.
  3. Ställ in biffarna i frysen. Styckfrys dem tills biffarna blivit frysta på ytan 30-60 min. Paketera därefter biffarna i fryspåsar och lägg in i frysen igen.
  4. Den dagen ni blir sugna på biff. Tina valfritt antal biffar på en tallrik i kylen. Tina i kylen tex. på morgonen. Stek biffarna till lunch eller middag. Behöver biffarna tina snabbare så kan de tina i rumstemperatur.
  5. Stek de upptinade biffarna i smör tills genomstekta (3-4 min/sida) Vill ni servera gräddsås till biffarna KLICKA HÄR

Hitta utan bilder – Lista med kött och köttfärs

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00