ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pasta carbonara

/

PASTA CARBONARA (4 port)

Laga även goda RAGGMUNKAR och FLÄSKPANNKAKA

Recept

  • 4 portioner kokt spaghetti (ca 300 g okokt)
  • 2 paket bacon (140 g/st)
  • 2 ägg
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 100 g riven parmesanost
  • Salt och svartpeppar
  • Vitlökspulver

Gör så här

  1. Klipp bacon i bitar. Knaperstek.
  2. Vispa ihop ägg, vispgrädde och parmesanost
  3. Smaka av blandningen med salt, svartpeppar och vitlökspulver.
  4. Blanda kokt spaghetti med bacon. Rör ihop med äggsmeten.

Toppa gärna pasta carbonara med tex. parmesanost, svartpeppar, persilja och en rå äggula. Vitlökspulver går att byta ut mot valfri mängd färsk pressad vitlök

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00