ANNONS

Pasta carbonara

/

pasta carbonara

PASTA CARBONARA (4 port) – Fler pastarecept

Laga även goda RAGGMUNKAR och FLÄSKPANNKAKA

Recept

  • 4 portioner kokt spaghetti (ca 300 g okokt)
  • 2 paket bacon (140 g/st)
  • 2 ägg
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 100 g riven parmesanost
  • Salt och svartpeppar
  • Vitlökspulver

Gör så här:

  1. Klipp bacon i bitar. Knaperstek.
  2. Vispa ihop ägg, vispgrädde och parmesanost
  3. Smaka av blandningen med salt, svartpeppar och vitlökspulver.
  4. Blanda kokt spaghetti med bacon. Rör ihop med äggsmeten.

Toppa gärna pasta carbonara med tex. parmesanost, svartpeppar, persilja och en rå äggula

Vitlökspulver går att byta ut mot valfri mängd färsk pressad vitlök

.

Följ mig gärna på FACEBOOK

Följ mig gärna på INSTAGRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00