Pasta carbonara

pasta carbonara

PASTA CARBONARA (4 port)

Laga även goda RAGGMUNKAR och FLÄSKPANNKAKA

 

Recept

  • 4 portioner kokt spaghetti (ca 300 g okokt)
  • 2 paket bacon (140 g/st)
  • 2 ägg
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 100 g riven parmesanost
  • Salt och svartpeppar
  • Vitlökspulver

 

Gör så här:

  1. Klipp bacon i bitar. Knaperstek.
  2. Vispa ihop ägg, vispgrädde och parmesanost
  3. Smaka av blandningen med salt, svartpeppar och vitlökspulver.
  4. Blanda kokt spaghetti med bacon. Rör ihop med äggsmeten.

 

Toppa gärna pasta carbonara med tex. parmesanost, svartpeppar, persilja och en rå äggula

Vitlökspulver går att byta ut mot valfri mängd färsk pressad vitlök

 

Missa inte min goda varma smörgåstårta – KLICKA HÄR

 

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..