ANNONS

Hej här är jag

/

madameedith bakbloggen
Hej alla som är vakna. Klockan är mitt in natten och jag håller på att flytta över recept från min första blogg. Resten av familjen har lagt sig så jag passar på att fixa lite här inne. Jag drack kaffe sent i kväll och är pigg.

När jag klickar runt bland recepten i arkivet så inser jag att jag sällan är med själv på någon bild och ni är många nya som har hittat hit så dags att visa vem jag är. Nu är det ju mörkt både ute och inne så att fota mitt i natten gick inte, bilden är fotad vid ett annat tillfälle när det var ljust.

Madeleine heter jag. Bloggen heter Madame Edith och det är jag som driver den. Jag har 6 barn. 20 år, 16 år, 15 år, 11 år, 7 år och 2 år. Tre flickor och tre pojkar. Ju större familjen har blivit desto mer har jag lagat mat och bakat. Jag brukar dela med mig av det som jag gör i köket till er som läser bloggen, oftast är det enkla recept som jag använder mig av och det är just dem som hamnar här inne.

Ni som har följt mig länge vet ju en del om mig innan, kanske tycker ni att jag upprepar mig men det har verkligen kommit så många nya läsare under de senaste månaderna så jag vill säga hej och välkommen hit till er också. Ni är så välkomna, både ni nya läsare och ni som har hängt med mig från början. Jag tänkte att jag avslutar detta inlägget med 6 fakta. Här kommer dem.

Dessa 6 fakta bjuder jag på denna gången 😀

  • Köksgolvet hos oss är rutigt. Svart och vitt.
  • Vi har en mintgrön bil.
  • Jag dricker mörkrostat kaffe med mjölk.
  • Handlade på a6 idag med Tilde och Fanny (15 och 16 år)
  • Jag tittar på Pippi varje morgon med Oscar (2 år)
  • Jag har klänning och strumpbyxor på mig just nu. Bekvämt!

Nu ska jag fixa vidare. Vi ses!

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00