ANNONS

Gaffelkakor med havregryn

/

gaffelkaka (2)

GAFFELKAKOR (35-40 st)

Baka även 5-MINUTERS HAVREKAKOR MED DUMLE

Recept

  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 dl strösocker
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
.
Gör så här:
  1. Elvispa ihop allt och forma till en deg
  2. Rulla ut små bollar 
  3. Lägg degbollarna på pappersklädda ugnsplåtar (inte för tätt) Tryck till varje boll med en gaffel
  4. Grädda mitt i ugnen 200° i ca 12 min.

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00