Gaffelkakor med havregryn

gaffelkaka (2)

GAFFELKAKOR (35-40 st)

Baka även 5-MINUTERS HAVREKAKOR MED DUMLE

 

Recept

  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 dl strösocker
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
.
Gör så här:
  1. Elvispa ihop allt och forma till en deg
  2. Rulla ut små bollar 
  3. Lägg degbollarna på pappersklädda ugnsplåtar (inte för tätt) Tryck till varje boll med en gaffel
  4. Grädda mitt i ugnen 200° i ca 12 min.

 

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..