BH-bandet i bild

känd blogg
Hej alla mina bästa bloggvänner. Hoppas allt är bra med er, fredag idag det är ju härligt 😀

Igår hade jag hantverkare i huset, vi håller på och byter en dörr och ett fönster, huset är stort, vi har mycket att göra med renoveringar hela tiden så det var verkligen skönt att låta fönsterleverantören själva göra jobbet. Den lyxen unnar vi oss sällan, vi gör allt vi kan själva och det tar ju så mycket tid och kraft, värt varenda krona att ta in hjälp känner jag nu när hantverkarna varit här. Man MÅSTE inte göra allt själv. Jag ska börja tänka lite mer så.

fint-hus

När hantverkarna byggde och Oscar hade somnat hade jag plötsligt inget att göra. Jag kände inte att jag kunde ta mig för någonting medan de fixade och jag ville inte vara ivägen. Jag bjöd dem på kaffe sedan gick jag in till Oscar som låg och sov.

Rensa mina bilder i mobilen fick bli mitt lilla tidsfördriv. Alltså så pinsamt många bilder jag har på mig själv när jag står och håller i olika bakverk. Ska jag lägga upp en sådan bild så tar jag kanske 20-30 bilder innan jag är nöjd. Raderar bilder gör jag nästan aldrig så jag har hur många bilder som helst i mobilen.

Jag tänkte att jag ska använda lite av mina mobilbilder här i bloggen, de som aldrig blev publicerade. Som bilden till vänster i kollaget, varför står jag och visar BH-bandet… den bilden blev ju aldrig använd av den anledningen. Så typiskt mig. Jag bakar gärna i linne eller något annat bekvämt och lätt. När jag sedan bestämmer mig för att ta ett kort så glömmer jag liksom bort vad jag har på mig.

Som i headern, den bilden har jag inte valt själv men fotat den har jag gjort. BH-bands bild det med, fast det bandet tillhör nog en klänning.

 

LÄNK TILL BAKVERKEN PÅ BILDEN KOMMER HÄR

  1. Mammas kärleksmums (vänster bild)
  2. Sirapsrutor (höger bild)

 

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..