8 recept med vitkål

vad kan man göra med vitkål

Hej alla, jag håller på att fixa i receptarkivet, det är därför det dyker upp recept lite då och då utan så mycket text. Hoppas att ni inte tycker att det känns rörigt.

Jag passar även på att länka till olika bra recept som jag vill lyfta fram till er som små tips. Rosa text betyder alltid länk så klickar ni på en rosa text så kommer ni till en annan sida i bloggen. Det är jättekul om ni vill kika runt på olika sidor och läsa det jag skrivit och kanske testa flera av mina recept. Tryck gärna på ♥ under de blogginlägg som ni tycker om.

Nedan kommer 8 tips på vad jag brukar göra med vitkål 😀

 

8 RECEPT MED VITKÅL

  1. Kålpudding
  2. Kålpudding i stekpanna
  3. Vitkålssallad
  4. Pizzasallad
  5. Coleslaw med äpple
  6. Stekt vitkål (stekpanna)
  7. Stekt vitkål i ugn
  8. Köttfärs med vitkål

 

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..