ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ricekrispies bakelse

/

RICEKRISPIES BAKELSE (6-8 st)

Gör fyllning först:ägg och smörkräm

Fyllningen behöver göras i god tid. Gärna dagen innan den ska användas så den hinner tjockna ordentligt.

Marängbotten – minipavlova

  • 3 äggvitor (äggulorna används fyllningen)
  • 1,5 dl strösocker
  • 3 dl ricekrispies

Fyllning : Ägg och smörkräm – RECEPT

Garnering : 4-5 dl vispad grädde och valfria bär

Gör så här

  1. Vispa äggvitor och strösocker hårt. Vispa tills bunken går att vända upp och ner utan att marängen trillar ur.
  2. Branda försiktigt ner ricekrispies
  3. Klicka ut små marängbottnar (6-8 st) på ett bakpappersklädd ugnsplåt.
  4. Grädda mitt i ugnen 125° i 60 min. Låt svalna.
  5. Fördela ut den kalla ägg och smörkrämen på de små marängbottnarna. Toppa med vispad grädde och bär (färska eller tinade frysta bär)

Hitta snabbt utan bilder – Lista med söta pajer och tårtor och en Lista med desserter

Och här hittar ni en Lista med bär och rabarber

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00