ANNONS

Blåbärssås

/

blåbärssås (2)

BLÅBÄRSSÅS – En mycket smaskig glassås med blåbär 😛

Gör även min goda hallonsås och nougatsås

Recept

  • 1 förp. frysta blåbär (ca 250 g)
  • 0,5 dl vatten
  • 3 msk strösocker

Gör så här:

  1. Koka ihop alla ingredienser under omrörning.
  2. Koka häftigt tills glassåsen tjocknar (ca 7 min) Mosa ev. blåbären lite under kokningen för att få mycket blåbärssmak

Servera blåbärssåsen varm med tex. vaniljglass och knäckflarn

Glöm inte att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00