ANNONS

Den är god kan jag lova!

/
päronkaka

Hejsan! Allt väl med er? Det hoppas jag ♥ Jag har varit hos tandsköterskan med Oscar idag, han var inte alls intresserad av att visa sina tänder för henne men det gick bra ändå. Hon var snabb och kunde räkna dem. Två mjölktänder till ska han få berättade hon, sedan har han fått alla.

Vi passade på att handla efter besöket, Oscar var sugen på päron så det köpte vi. Perfekt med päron tänkte jag. Då kan jag ta en päronbild och tipsa er om min goda päronkaka 😀 Det var länge sedan jag skrev om den, det känns kul att lyfta fram den igen.

paronkaka-1

Så här ser

päronkakan

ut. När jag bakar den så låter jag skalet på päronen vara kvar, det är smidigast. Kakan kräver liten arbetsinsats och den blir så saftig och god. Ni måste testa!

HÄR HITTAR NI RECEPT PÅ PÄRONKAKA

hemgjord vaniljvisp

Vaniljvisp

 passar bra till päronkaka och det kan man ju köpa i mataffären. Den köpta vaniljvispen är jättegod tycker jag men det är nästan lika smidigt att göra vaniljvispen själv och den blir jättejättegod (alltså lite godare) så det tycker jag också att ni ska testa.

HÄR HITTAR NI RECEPT PÅ VANILJVISP

päron

Nu ska jag klicka hem lite nya vinterkläder till barnen. Jag älskar verkligen nätshopping särskilt när jag har så många att köpa till. Jag fyller i storleken och så kommer det fram olika förslag. Klick, klick, klick och så är det färdigt. Enkelt att retunera är det också om något inte passar, i vanliga affärer får jag leta ihjäl mig efter storlekarna och jag åker alltid hem med huvudvärk. Det slipper jag ikväll.

Ha det bra. Vi ses!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00