ANNONS

Vårat hus skymtar i bakgrunden

/

vinterjacka
Hej alla mina bloggvänner. Så soligt och härligt väder vi har haft idag här i småland, några mil utanför Jönköping. Det är verkligen helt fantastiskt skönt när solen kikar fram. Man blir så pigg.

Vi passade på att gå in till hembygdsparken en sväng när Ludwig kom hem från skolan. Hembygdsparken ligger alldeles bredvid vårat hus, på översta bilden ser ni en skymt av huset. Ett stort vitt hus som är över 100 år gammalt. Där bor vi.

höstbilder
Oscar är det full fart på hela tiden. Han sitter sällan still. Inne i hembygdsparken hittade han en stege att klättra på, den var inte så hög utan lutade mot en stapel med ved. När han klättrat upp en bit kunde han inte komma ner igen. Ludwig fick rycka in och hjälpa honom.

Både jackan och brandbilsmössan hade Oscar i början av detta året och de passar fortfarande så de får hänga med ett tag till. Ludwig hade vuxit ur sin vinterjacka sedan förra vintern så han har fått en ny.

höstjacka barn
Kolla vem vi hittade på en blöt och mossig takpanna, lilla tomten 😀 På bilden nedan. Jasså, ni känner igen honom? Ja så klart! Han har ju varit med här på bloggen förut i två pepparkaksrecept HÄR och HÄR

Jag plockade fram tomten ur en låda idag för att ha honom redo om jag hittar på något nytt julrecept som han ska få vara med på. Oscar bestämde att det var hans tomte och lade honom i fickan när vi gick in till hembygdsparken.

IMG_0072
Nu ska jag packa gympapåsar och Fredrik håller på och lägger Oscar. Lite senare ikväll ska jag renskriva ett par recept här i bloggen och fixa några länkar som inte fungerar. Jag tycker att det är skönt och avslappnande att fixa i bloggen när barnen har lagt sig. Då har jag egentid.

Ha en fortsatt fin kväll och skriv gärna några rader till mig om ni vill ♥ KRAM

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00