ANNONS

Köttbullar och de var snällast i världen

/

köttbullerecept
Hej! Igår rullade vi köttbullar. Mitt köttbullerecept finns här. Det är härligt att ha köttbullar i frysen tycker jag, gott både på mackan och att plocka fram till middagen. Oscar fick några köttbullar i sin skål medan jag stekte, han älskar verkligen köttbullar.

Den gröna fina skålen är ett minne av min mormor och morfar, de finns inte med oss längre. Min mormor hette Disa och min morfar hette Rudolf. Snällast i världen var de och det känns fint att vi kan använda det porslinet som de hade i sitt kök för många år sedan.

kola-5
När jag ordnade i receptarkivet i tisdags så halkade jag in på mitt recept på kolapaj 😛 Ni kan ju tänka er vad sugen jag blev, sitta och skriva i bloggen sent på kvällen och plötsligt få se bilden med den rinnande nykokta kolan och jag minns ju hur god den var. Supergod! Det var nära att jag gick ut till köket och började koka kola. Jag gjorde inte det utan istället drack jag en slät kopp kaffe. Inte lika gott men jag fick något annat att tänka på.

Jag sparade ner bilden för att kunna tipsa er. Kolapajen som ni måste testa HITTAR NI HÄR

Stor kram från mig och en toppenfin torsdag önskar jag er alla!

0
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00