På besök

influecer sweden
Hej mina vänner! Hoppas att ni har en riktigt härlig och fin fredagskväll. Jag har varit på besök i Tildes skola i eftermiddag och träffat hennes mentor, efter det åt Tilde och jag lunch tillsammans. Bara hon och jag, det var mysigt och maten var god. Vi åt asiatsik buffé 😛 Asiatisk mat är gott!

Förmiddagen spenderade jag med världens goaste Oscar. Jag tycker det är så härligt att ha barn i olika åldrar. Jag är förälder till ett vuxet barn, jag är tonårsförälder och jag är småbarnsförälder och så är jag mittemellanförälder. Barnen står mig väldigt nära och jag spenderar mycket tid med dem, jag tror att det är det bästa man kan göra. Ge barnen tid, jag har sagt det förut och jag säger det igen. Ge barnen av eran tid. Strunta i status och annat trams, det de vill mest av allt är att vara med sina föräldrar och att föräldrarna är glada.

blogg sverige
Nu ska vi fortsätta med lite fredagsmys här hemma innan det är läggdags. Imorgon ska Fredrik byta till vinterdäck på bilen, det känns skönt att ha dem på nu när vintern är på väg. Det är inte min favoritårstid men efter vintern kommer ju våren, våren älskar jag.

Ha det gott, vi ses snart igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..