ANNONS

Potatissallad

/

potatissalladen

POTATISSALLAD – Tips från min syster

Testa även att göra fina POTATISROSOR

Recept

  • 1,5 kg färskpotatis (eller delikatesspotatis)
  • Purjolök (ca 5 cm)
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl majonäs
  • 1 msk senap
  • 1 dl hackad dill
  • 1 msk kapris
  • Salt och vitpeppar

Gör så här:

  1. Skrubba och koka färskpotatis i saltat vatten.
  2. Häll av vattnet och låt potatisen svalna. Dela potatisen på mitten (dela fler gånger om potatisen är stor)
  3. Strimla purjolök tunt.
  4. Rör ihop gräddfil, majonäs, senap, dill och kapris
  5. Vänd ner potatis och purjolök i gräddfilsröran. Smaka av med salt (drygt 1 tsk) och vitpeppar (knappt 1 tsk)

Välkommen att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00