Det fick han höra idag

bloggare
Hej, så kul att vi ses idag igen ♥ Ni är så välkomna in hit till mig och min familj och jättekul att ni är så många som vill testa mina recept 😀 Idag åt vi köttfärslimpa till middag. Oscar och Ludwig tyckte att både salladen och såsen var livsfarliga (jag hade rört ihop gräddfil med lite sambal oelek till en sås) så det var inte mycket på deras tallrikar. Men köttfärslimpa och klyftpotatis tyckte de var gott.

Oscar tyckte att det var spännande att sitta bredvid Ludwig och kolla på hans mat…

blog sweden
Fredrik har fått extra många kramar av barnen idag på fars dag. Pappa du är snällast, pappa du är bästa pappan i världen.. sådana ord känns härligt att höra från sina barn. Det fick han höra idag.

inredningsbilder
På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar och firade min pappa. Självklart sa även jag att jag tycker att min pappa är snällast i världen. Vi blev bjudna på våfflor och det var så trevligt, min syster och hennes familj var också där.

Jag försökte hitta en bild på min pappa här i bloggen, det fanns inte så många men ett par stycken hittade jag. Här under sitter han med ryggen mot kameran. Receptet på maten som vi äter HITTAR NI HÄR.

runo
Och så hittade jag en bild på honom när Melwin, alldeles överlycklig fick följa med på en tur med motorcykeln.

motorcykel
Nu ska jag plocka ihop tvätt och springa ner med det till källaren, vi tvättar varje dag. Det är bättre att tvätta ofta än att låta det bli ett stort berg av smutskläder. Det tycker i alla fall jag.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..