Köttfärsbiffar med cantadou 4 peppar
KÖTTFÄRSBIFFAR MED CANTADOU 4 PEPPAR (10 st)
Laga även en god POTATIS OCH KÖTTFÄRSGRATÄNG
Recept
- 1 dl ströbröd
- 1,5 dl mjölk
- 0,5 msk salt
- 2 krm vitpeppar
- 3 msk mixad gul lök
- 800 g köttfärs
- 1 ägg
Fyllning : 150 g champinjoner och 125 g cantadou 4 peppar
Gör så här
- Rör ihop ströbröd, mjölk, salt, vitpeppar och lök. Låt svälla i 10 min.
- Blanda ihop köttfärs och ägg. Arbeta in ströbrödsblandningen.
- Hacka champinjoner och fräs i en klick smör. Rör ihop champinjoner och cantadou 4 peppar till en fyllning
- Arbeta ut hälften av färsen till 10 st tunna biffar. Fördela ut fyllning på varje biff.
- Arbeta ut ytterligare 10 st biffar och lägg på som lock. Tryck till kanterna på biffarna så att det blir tätt.
- Stek varje biff i en klick smör. Medelvärme i 5-6 min/sida.
Exempel servering: Köttfärsbiffar med cantadou 4 peppar och krämig potatisgratäng och min godaste vitkålssallad
Hitta utan bilder – Lista med kött och köttfärs