Köttfärsbiffar med cantadou 4 peppar

biff (1)

KÖTTFÄRSBIFFAR MED CANTADOU 4 PEPPAR (10 st)

Laga även en god POTATIS OCH KÖTTFÄRSGRATÄNG

 

Recept

  • 1 dl ströbröd
  • 1,5 dl mjölk
  • 0,5 msk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 3 msk mixad gul lök
  • 800 g köttfärs
  • 1 ägg

Fyllning : 150 g champinjoner och 125 g cantadou 4 peppar

 

Gör så här:

  1. Rör ihop ströbröd, mjölk, salt, vitpeppar och lök. Låt svälla i 10 min.
  2. Blanda ihop köttfärs och ägg. Arbeta in ströbrödsblandningen.
  3. Hacka champinjoner och fräs i en klick smör. Rör ihop champinjoner och cantadou 4 peppar till en fyllning
  4. Arbeta ut hälften av färsen till 10 st tunna biffar. Fördela ut fyllning på varje biff.
  5. Arbeta ut ytterligare 10 st biffar och lägg på som lock. Tryck till kanterna på biffarna så att det blir tätt.
  6. Stek varje biff i en klick smör. Medelvärme i 5-6 min/sida

 

Exempel servering: Köttfärsbiffar med cantadou 4 peppar och krämig potatisgratäng och min godaste vitkålssallad

 

Välkommen att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

LOADING..