ANNONS

Köttfärsbiffar med cantadou 4 peppar

/

biff (1)

KÖTTFÄRSBIFFAR MED CANTADOU 4 PEPPAR (10 st)

Laga även en god POTATIS OCH KÖTTFÄRSGRATÄNG

Recept

  • 1 dl ströbröd
  • 1,5 dl mjölk
  • 0,5 msk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 3 msk mixad gul lök
  • 800 g köttfärs
  • 1 ägg

Fyllning : 150 g champinjoner och 125 g cantadou 4 peppar

Gör så här:

  1. Rör ihop ströbröd, mjölk, salt, vitpeppar och lök. Låt svälla i 10 min.
  2. Blanda ihop köttfärs och ägg. Arbeta in ströbrödsblandningen.
  3. Hacka champinjoner och fräs i en klick smör. Rör ihop champinjoner och cantadou 4 peppar till en fyllning
  4. Arbeta ut hälften av färsen till 10 st tunna biffar. Fördela ut fyllning på varje biff.
  5. Arbeta ut ytterligare 10 st biffar och lägg på som lock. Tryck till kanterna på biffarna så att det blir tätt.
  6. Stek varje biff i en klick smör. Medelvärme i 5-6 min/sida

Exempel servering: Köttfärsbiffar med cantadou 4 peppar och krämig potatisgratäng och min godaste vitkålssallad

Välkommen att följa Madame Edith i sociala medier

Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00