Det påminner om våren

kök
Hej och godförmiddag! Exakt så här grått har vi det både inne och ute idag, våra köksskåp som har vita luckor ser grå ut. Nä nu toklängtar jag efter sol, jag mår inte dåligt av mörkret men jag jublar inte.

När Oscar vilar så brukar jag söka efter fågelkvitter på youtube och lyssna på det. Det är bara jag här hemma som tycker om att lyssna på fågelkvitter så jag passar på när jag är själv. Fågelkvitter påminner om våren så det är ett tips till er som liksom mig längtar efter det.

köksskåp
Ett annat tips som påminner om våren är tipset med tvätten. När man torkar tvätt ute fast det är mitt i vintern. Kommer ni ihåg det? I rosa länken kan ni läsa. Vi har inte tillräckligt kallt för det än men så fort det blir minusgrader så ska jag hänga tvätten ute. Det ska bli härligt.

Snart kommer Tilde och två stylistkompisar hem, de ska göra pizza på pizzakit. På tisdagar har de kort dag i skolan så det blir en slapp och skön eftermiddag för dem.

Jag och Oscar ska sätta upp adventsbelysning och fixa en liten adventsgran. Den ska stå i matsalen, i ett hörn på ett bord. Om den ska få belysning än eller lite närmare jul det har jag inte bestämt än. Jag får se hur det blir när jag har fått dit den.

Ha en fin dag och glöm inte att följa oss på Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..