Godaste julgodiset med nutella

julgodis nutella
Hej vänner! Hoppas att allt är bra med er. Med mig och Oscar är det bara fint. Tilde slutade tidigt idag, som hon alltid gör på tisdagar, så när Oscar vilade kollade vi på ”jättebästisar” en serie med Johan Glans och David Batra. Det var mysigt.

På bilderna ser ni Oscar som kollar in det allra godaste julgodiset med nutella 😛 Nutellacrisp. Har ni testat det? Om inte så MÅSTE ni lova mig att göra det till jul det är så fantastiskt gott! Och verkligen supersmidigt att göra. Nomnomnom… min absoluta julfavorit!

godaste julgodis
KLICKA HÄR så kommer ni till NUTELLACRISP (rosa text betyder som vanligt länk)

nutella crisp
Hela min kategori godis hittar ni HÄR. Klicka gärna in där också. Ni är alla så välkomna att kika runt och se om ni hittar något ni vill testa. Jag har samlat ihop det jag gillar, hoppas att ni också gillar det.

Ha en fortsatt fin kväll.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..