ANNONS

Då syntes vi i degbunken

/
största blogg

Ja, precis så var det. Sist vi sågs så kunde ni se en skymt av mig och Oscar

i degbunken 

😀 Det blev liksom bara så eftersom degbunken är av rostfritt stål. Den blev en spegel.

Men idag säger jag hej med en lite större bild. Hoppas att allt är bra med er. Lördag idag, den dagen gillar vi ju. Och 2:a advent imorgon. Mysigt!

Jag skrev ju att jag är introvert, vad jag menade då var att jag har mest drag åt det introverta hållet. Precis som många andra har jag drag åt både det introverta och extroverta hållet men jag är väldigt mycket mer introvert än extrovert. Och jag älskar den sidan av mig själv. Min introverta sida.

Träffar du mig och vi får igång ett intressant samtal lovar jag att du inte kan ana att jag har en stark introvert sida. Introvert och blyg är inte samma sak. Jag upplevs med största sannolikhet för oblyg. Jag lär gärna känna människor på djupet. Känna på riktigt och inte bara få se fasaden. Den är jag inte intresserad av. Ni som själva är introverta vet precis vad jag menar.

skumtomtar

Nu har jag satt klämman i håret och ska baka en kaka, en superenkel kaka som cirkulerar runt flitigt i sociala medier nu. Vet ni kanske vilken jag menar? Bilden är en ledtråd. Ni ska få beskrivning på kakan nästa gång vi ses. Jag lovar att det blir snart, ha det bra så länge.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00