ANNONS

Bröd till skolstarten

/

tekakor
Hej alla! Hoppas att det är bra med er. Imorgon börjar barnen skolan efter julledigheten och då ville de att jag skulle baka tekakor till frukosten. Tekakor är en favorit här hemma. Enkelt att baka, verkligen, men denna gången gjorde jag det ännu enklare genom att göra väldigt stora tekakor som jag kallar stora vetekakor. Jag har bloggat om det brödet innan så klicka på den rosa länken så kommer ni till receptet.

stort bröd
4 stora bröd blir det. När bröden svalnat så skär jag upp dem i portionsbitar, antingen äter vi upp det direkt, vi är ju många så alla fyra bröden går åt eller så packar jag det i påsar och fryser in. Denna gången fryser jag in det och tinar upp imorgon. Kokt ägg ville barnen ha på mackorna så det ska jag också förbereda genom att koka dem ikväll.

tavla
Jag tänkte att ni kanske ville se närmare på vad som stod bakom bröden i bilden. Det är en plansch som jag har ramat in, den köpte jag i en butik som säljer tv-spel. Många tuffa planscher hade de så jag funderar på att köpa någon mer, kul att hänga upp lite färgglatt på väggarna i barnens rum.

Nu har Fredrik kommit hem och vi ska ta en kopp kaffe, ha en fortsatt fin kväll. Vi ses snart igen.

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00