ANNONS

Takbyte

/

influencer jönköping
Här kommer en extra glad hälsning från mig idag. Solen skiner och himlen är blå, det känns härligt. Och det fina vädret är extra välkommet för våran del för här har takläggarna satt igång med ett takbyte. Vårat gamla stora hus ska få ett nytt fint plåttak, det gamla taket har skyddat huset i över hundra år, det har kämpat på länge men nu är det dags för ett nytt.

takbyte

renovering hus
En stor ställning sattes upp igår. Just nu får jag hålla mig inne för utanför fönstret flyger det stora plåtbitar. De håller på och river det gamla taket, då gäller det att hålla sig borta så man inte får en plåt i huvudet.

vitt hus
Ja väldigt spännande känns det här och väldigt roligt. Ser ni vindsfönstret, någon har roat sig med att kasta något på huset och fönstret så att en ruta har gått sönder. Rutan längst upp på huset kände någon att det skulle vara kul att ta sönder. Det är jag ledsen för men just nu tänker jag på takbytet, det gör mig glad 😀

Gillar ni att se bilder på huset?

Tryck i så fall på ♥ här under. Jag önskar er alla en solig och fin dag.

1
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00