ANNONS
Integritet på Tailsweep

Från Fredriks sida till min

/

Gokväll! Är allt väl med er? Jag hoppas det ♥ Idag har vi ändrat lite i sovrummet, det har blivit dags för Oscar att flytta från sin spjälsäng till en växasäng. Han har fixat och donat och flyttat över alla sina gosedjur och pippidockor.

Pippi har han tyckt om sedan han var liten. Spjälsängen hade vi tidigare på Fredriks sida och växasängen har vi nu satt på min sida. Jag gissar att jag kommer att bli väckt några gånger inatt. Pirrigt att sova i en ny säng ju.

Många gosedjur och kuddar vill han ha i sängen, det är knappt att han får plats själv. Nöjd och glad är han i alla fall.

För några år sedan var det Ludwig som låg i denna sängen så den har hängt med ett tag. Nu ligger Ludwig i en våningssäng istället, han delar inte med något syskon utan han har hela vångingssängen själv. Vill han ligga längst ner så kan han göra det och vill han ligga längst upp så kan han göra det. Väldigt bra tycker han.

Ha det gott alla, vi ses snart igen.

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00