Från Fredriks sida till min

växasäng
Gokväll! Är allt väl med er? Jag hoppas det ♥ Idag har vi ändrat lite i sovrummet, det har blivit dags för Oscar att flytta från sin spjälsäng till en växasäng. Han har fixat och donat och flyttat över alla sina gosedjur och pippidockor. Pippi har han tyckt om sedan han var liten. Spjälsängen hade vi tidigare på Fredriks sida och växasängen har vi nu satt på min sida. Jag gissar att jag kommer att bli väckt några gånger inatt. Pirrigt att sova i en ny säng ju.

barnsäng
Många gosedjur och kuddar vill han ha i sängen, det är knappt att han får plats själv. Nöjd och glad är han i alla fall.

barnrum tavla
För några år sedan var det Ludwig som låg i denna sängen så den har hängt med ett tag. Nu ligger Ludwig i en våningssäng istället, han delar inte med något syskon utan han har hela vångingssängen själv. Vill han ligga längst ner så kan han göra det och vill han ligga längst upp så kan han göra det. Väldigt bra tycker han.

Ha det gott alla, vi ses snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..