ANNONS
Integritet på Tailsweep

Han skojar och skrattar

/

Hej vänner. Jag kikade på några gamla bilder på Oscar och kände att det har verkligen hänt mycket under den senaste tiden. Nu är han snart 2,5 år. Inte riktigt än men snart.

Allt går lättare och lättare nu när han är lite större och det är så skönt. När han började att gå så gick det rasande fort tills han började klättra upp på borden.

På bilden i kollaget så har han dragit fram en stol, tagit sig upp på bordet och börjat plocka ner julgranskulorna från vår lilla bordsgran. Detta var inte denna julen utan julen innan, då var han några månader över året.

Ni vet ju att han älskar att vara med mig och fota, att hålla fram lilla handen, det har han gjort sedan han var liten. Vill ni baka kärleksmumskladdkakan som är på bilden – KLICKA HÄR

Nu klättrar han inte så ofta på borden längre. Han sitter på en stol och äter och han använder bordet att sätta tallriken på.

Språket har kommit igång bra så när vi sitter vid middagsbordet kan vi sitta och prata lite med varandra. Det är väldigt mysigt. Det mesta av maten hamnar i munnen, inte på golvet.

Det känns alldeles fantastiskt, det är nog det bästa av allt för det är inte kul att ligga på alla fyra och skura golvet rent efter VARJE måltid.

Nu hjälper han gärna till själv också om något hamnar på golvet. Stort plus för det. Ja det händer mycket i denna åldern, de blir liksom större och det märks så väl. Kan själv är ett populärt uttryck, när han säger det så låter jag honom göra just det. Kunna själv, så länge det inte är något farligt.

Jag ska skriva ihop några exempel på saker han – kan själv – så lägger jag in det i ett separat inlägg. Jag måste bara lägga lite extra märke till när han säger det under några dagar först. Nu tycker jag att vi njuter av fredagen och firar att helgen är här. En stor kram från oss till er!

.

Här hittar ni nu en – LITEN LISTA

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00