Den är nära döden

A50436F7-85B7-4FE7-BB47-DE61A0829DC5
Hej, jag testar just nu att blogga från mobilen. Min dator strejkar rejält och jag gissar att den är nära döden. Den blinkar och jag kan inte komma in i den så en ny dator är beställd men det tar några dagar innan jag får den.

Kanske var det bra ändå att datorn strejkar så att jag äntligen testade att blogga med mobilen. Det var ju smidigt 😃 Kanske kan jag till och med uppdatera lite oftare nu när jag inte behöver starta upp datorn varje gång jag vill blogga. Tycker ni att det är roligt med fler uppdateringar på lite allt möjligt eller tycker ni jag ska lägga all min tid på receptinläggen (de tar väldigt mycket tid) Receptinläggen kommer jag alltid att göra i en dator.

Tryck på ❤️ här under om ni tycker att enkla blogginlägg från mobilen också är kul att läsa. Ni bestämmer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..