ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Daimglass

/

Hej vänner ♥ Idag vill Tilde och jag bjuda er på världens enklaste och godaste daimglass 😀 När jag var liten gjorde jag ofta daimglass och nu har jag gjort det igen. Tillsammans med Tilde. Jösses säger jag bara. Namnam mumsmums.. man kan inte sluta äta den. Den är så god.

Vaniljvisp och Daim det är allt som behövs och lite tålamod medan glassen stelnar i frysen. Så här enkelt gör ni glassen :

Tallriken kommer från Cervera. Ni hittar den HÄR

DAIMGLASS

Gör även en god MANGOGLASS på 2 ingredienser

Recept

  • 1 förpackning vaniljvisp
  • 2 st dubbeldaim

Gör så här

  1. Vispa vaniljvisp med elvisp tills den är riktigt fluffig.
  2. Hacka Daim och vänd ner i vaniljvispen.
  3. Häll ut smeten i en plastklädd liten form (tex. en brödform)
  4. Täck med plastfolie och ställ in glassen i frysen tills den har stelnat i 4-5 timmar eller längre. Tex. under natten. Ät och njut av denna galet goda glass.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med desserter

Och en – Lista med cheesecake, glassås & glass

Daim i glass är sååå gott! Detta är nog den allra enklaste glassen man kan göra och jag lovar att barnen älskar den. Även stora barn tycker om den. Till mellomys är den perfekt, det känns liksom väldigt trevligt med lite daimglass i tv-soffan.

Jag tänkte visa er vilken form jag använde för att frysa glassen i, Tilde dök plötsligt upp i bilden för att skoja med mig.

Jag kunde inte låta bli att använda den bilden. Vill ni veta vad Tilde pluggar till kan ni läsa HÄR. Första året på gymnasiet går hon.

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00