ANNONS

Mycket enkelt vitlöksbröd

/
vitlöksbröd

VITLÖKSBRÖD

Hitta utan bilder – Lista med fyllda och smaksatta bröd

Recept

  • 6 skivor rostbröd
  • 1 dl olivolja
  • 1-3 vitlöksklyftor
  • Flingsalt
  • Torkad oregano

Gör så här

  1. Dela bröden i trekanter som på bilden.
  2. Rör ihop olivolja och valfri mängd pressade vitlöksklyftor.
  3. Pensla trekanterna med vitlöksblandning på båda sidor. Låt vila några minuter så blandningen sugs in i bröden.
  4. Strö på valfri mängd flingsalt och oregano på den sidan som ska vara upp under tillagningen.
  5. Tillaga vitlöksbrödet mitt i ugnen genom att rosta dem i 250° tills fin färg  (5-7 min)
rostbröd vitlökssmak tipset
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00