ANNONS
Integritet på Tailsweep

En hälsning från mobilen

/

Hej hur har ni det idag? Här har vi fått lite snö inatt som redan är på väg att smälta bort. Det var ju vitt och fint när vi vaknade i alla fall.

Plåtslagarna är här, det knackar och bankar i huset så här händer det grejer. Det är verkligen inte lätt för dem att byta taket så här på vintern, vi har ju inte mycket snö att ta hänsyn till men regn, det kommer en hel del regn. Jag ska ta lite fler bilder på takbytet och visa er men jag vill inte störa dem nu när de jobbar.

I eftermiddag ska jag på utvecklingssamtal med Ludwig. Det ska bli roligt, denna gången får Oscar följa med. Hoppas han också tycker att det ska bli roligt annars kan det bli lite kämpigt. Men jag tror att det kommer funka bra. Jag får ha någon liten muta i handväskan.

Jag önskar er alla en riktigt fin dag, gör det som gör er glada och gör någon glad. Då blir det en bra dag. KRAM 🥰

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00