ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredagskram och pizzabulletips

/

Hej vänner ♥ Idag är det fredag och visst känns det alltid lite extra härligt. Denna helgen ska vi fira min pappa som har fyllt 65 år, på födelsedagen åkte han iväg på solsemester, så härligt för honom. Jag längtar ihjäl mig efter sol och värme.

Nu är han hemma igen och har bjudit in till födelsedagsfirande med familjen. Det ska bli så trevligt. Pappa, mamma, min syster och hennes familj och jag och min familj. Vi ska allihop gå ut och äta tillsammans.

Idag har jag och Oscar fixat goda pizzabullar av färdig pizzadeg. Det är världens enklaste tycker jag att använda en förpackning pizzakit när man snabbt vill fixa något gott till mellanmål, utflykten eller som vi ska göra idag, äta pizzabullar som tillbehör till soppa. Det är gott!

Som ni ser på bilden ovan så rullar jag ut pizzadegen, breder på tomatsåsen som finns med i förpackningen. Strör på lite smulad torkad oregano, klipper ungefär 3 skivor skinka i strimlor och låter dem falla ner över pizzadegen.

Sedan täcker jag allt med skivad ost, självklart kan man använda riven ost om man hellre vill. Vilken ost man använder är en smaksak, jag tar alltid den som finns hemma. Allt rullas sedan ihop och delas i skivor precis som en rulltårta. Måttet på skivorna är inte så noga men ett par centimeter ungefär.

Grädda sedan mitt i ugnen 225° tills fin färg 10-15 min.

Takläggarna jobbar vidare på taket, Oscar vilar en stund nu när jag skriver här i bloggen och strax tänkte jag gå ut och plocka in några kvistar för att sätta i en vas. Det känns som vår inne när små gröna blad växer fram på kvistarna. Härligt! Allt som påminner om våren är välkommet.

Hoppas att ni får en riktigt fin fredag allihop. Solen kikar faktiskt fram lite här nu. Och så vill jag ju säga tack till er som hört av er till mig på olika sätt under veckan, det är väldigt uppskattat ska ni veta. Jag tycker att det är så roligt att få lära känna er lite mer.

Och så har jag fått tips på några recept också, så roligt. Tack för det. Stor fredagskram från mig!

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00