Proppmättheten går väl över tills imorgon

B90E9A07-0C02-4017-A3F4-29C936372F87
Heeeej! Nu är jag hemma igen efter att ha ätit en god buffé tillsammans med pappa, familjen och hela gänget. Tog jag några kort? Nä inte ett enda ett, jag hade fullt upp med att hjälpa barnen att plocka till sig mat och att själv smaska i mig av allt gott som det fanns att välja på. Det fanns bland annat mongolisk buffé och det tycker jag är så gott! En omgång av det och en omgång av andra små rätter och så efterrätt med kaffe efter det. Ni kan ju tänker er att jag är proppmätt nu.

Vad hittar ni på ikväll? Jag har precis lagt mig bredvid Oscar som är påväg att somna och vet ni vad jag ligger och tänker på… fast jag är proppmätt.. jag ligger och tänker på äppelpaj. Jag tror jag ska testa fram en ny äppelpaj i helgen. Det var länge sedan jag bloggade om ett äppelrecept. Imorgon har nog proppmättheten gått över och en äppelpaj slinker nog gärna ner.

Nu säger jag tack och hej för idag. Imorgon ses vi igen! Ni som har tittat noga på bilden, det stämmer att jag fotade den strax innan fyra på eftermiddagen. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..