ANNONS

Kepsen

/

keps (2)
Hej! Här kommer en fredagshälsning med Oscars snygga keps. Detta är kepsen som vi köpte i förrgår, Oscar blev väldigt sugen på just den kepsen när den hängde i en barnvänlig höjd i affären. Precis i ögonhöjd hängde den, lagom högt upp för en liten kille.

Han är så nöjd med den så helst skulle han vilja ha den på sig när han sover, det funkar ju inte så bra med keps på huvudet när man sover så kepsen får ligga bredvid honom på kudden istället.

barnkeps
Ska ni baka något gott i helgen?

Jag har inte planerat något än men jag är ganska säker på att vi kommer bli sugna på söndagsfika. Det hör liksom söndagarna till tycker jag. Att baka något gott och avsluta helgen med.

Mina söta recept hittar ni HÄR om ni vill testa något av de recepten som finns här på bloggen. Det klickas på hjärtan runt om i bloggen för fullt nu, tusen tusen tack för det. Jag bad ju er om lite hjälp med att visa vilka recept ni gillar bäst. När ni klickar på hjärtat under de recept som ni gillar så ser jag det och det värmer något otroligt ska ni veta.

Nu lockar solen utanför dörren, dags att gå ut en sväng. Fortsatt fin fredag till er alla. KRAM

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00